In onze nieuwste iPhone en iPad tiplijst zie je onze laatste tips en al onze bijeenkomsten.

download iphone ipad tiplijst ebookMis niet langer de beste tips en kortingen
Er zijn zoveel apps en nieuwtjes over Apple dat je als gewone gebruiker al snel het spoor kwijt raakt. Wat zijn de beste apps en hoe kan ik meer uit mijn iPad of iPhone halen? Al bijna 7000 iPhone- en iPad gebruikers ontvangen elke maand een nieuwe iPhone en iPad tiplijst! Eerst vrijblijvend met ons kennismaken kan ook via Aanmelding HCC!apple nieuwsbrief met gratis tiplijst en ebook>>.

Tip voor extra tips
Reageer op onze Facebookpagina en klik bovenaan op “Vind ik leuk” om (vaker) leuke en nuttige berichten van ons te zien bij je Facebook berichten.

komende hccapple activiteitenKom gezellig eens langs 
Op dit moment zijn er regelmatig Apple bijeenkomsten in Houten, Amsterdam/Amstelveen, Amersfoort, Apeldoorn, Alkmaar, Den Bosch, Gorinchem, Steenwijk, Tilburg, Urmond en Veenendaal. Op elke bijeenkomst kun je je Apple vragen stellen, wisselen we leuke tips met elkaar uit of is er een presentatie waar je veel van op kunt steken. Waar en wanneer deze bijeenkomsten gehouden worden, lees je op deze site via de menukeuze “Locaties” en in de onze maandelijkse tiplijst. Meer informatie over enkele uitgelichte bijeenkomsten tref je aan via hcc.nl/apple met daarin een handig overzicht met Apple bijeenkomsten>>

Binnenkort gids om € 250 te besparen op iPad accesoires
Leden van HCC!apple ontvangen elke maand nieuwe tips en kunnen regelmatig nieuwe specials lezen via de menukeuze "Downloads" en lid only artikelen zoals de accessoire besparingsgids waarmee je tot meer dan € 250 kunt besparen op accessoires (deze verschijnt binnenkort op deze website). 

Ben je nog geen lid van HCC?

Via https://www.hcc.nl/lid-worden kun je voor € 39,83 direct lid worden van HCC met HCC!apple. 

Naast een welkomstgeschenk ontvang je 6x per jaar PC Active, het grootste computerblad van de Benelux. Ook kun je nu de iOS 13 en iPadOS editie van het grote iPhone en iPad boek of een 128 GB SD kaartje als welkomstgeschenk kiezen. Als lid kun je gratis alle HCC bijeenkomsten bezoeken en gemakkelijk vanuit je huis al je computervragen stellen. 

 

Heb je interesse om iets creatiefs met je iPad te doen?
Binnen HCC!apple besteden we regelmatig aandacht aan enkele creatieve topapps als het uiterst populaire Procreate voor digitaal tekenen en schilderen, Affinity Photo die het meest in de buurt komt van Adobe Photoshop maar waarvoor je niet elke maand opnieuw hoeft te betalen en Lumafusion waarmee je de meest uitgebreide mogelijkheden hebt om je filmpjes op een iPhone of iPad te monteren tot echte meesterwerken.  

Eind dit jaar organiseert HCC!apple een cursus digitaal tekenen en schilderen met Procreate. Wil je hierover meer informatie ontvangen of ben je geinteresseerd in de andere creatieve topapps voor je iPad vul dan het reactieformulier in via onderstaande afbeelding. 

Schermafbeelding 2017 07 21 om 02.51.52

 
Zo kun je als HCC lid inloggen
Als je nog nooit hebt ingelogd op hcc.nl  of mijn.hcc.nl  kunt je zo een account aanmaken. Vul op mijn.hcc.nl  bij “gebruikersnaam” je “lidnummer” in en als (tijdelijk) “wachtwoord” je “HCC-code”. Die HCC-code vind je op de brief die je bij je ledenpas hebt gekregen. Als je die HCC-code niet meer hebt, kun je telefonisch contact opnemen met de HCC ledenadministratie via 0855-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur). Dan wordt deze je per post toegezonden.

Weet je het zelf gekozen wachtwoord niet meer?
Klik dan op “wachtwoord vergeten”. Vul je gebruikersnaam in en klik op “maak nieuw wachtwoord aan”. Je krijgt dan een e-mail op het bij HCC doorgegeven mailadres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als dat e-mailadres niet meer in gebruik is, neem dan contact op met de ledenadministratie via 085-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur) Als extra mogelijkheid kun je ook Apple (of een andere interessegroep) toevoegen aan je HCC lidmaatschap zonder inloggen via https://hcc.nl/ig-aanmelding. Deze laatste (handmatige) mogelijkheid duurt het alleen wel iets langer voordat je aanmelding verwerkt is.

 

Wie zijn wij?

De kern werkgroep van HCC!apple bestaat uit:

Kor Konstapel (Voorzitter / Ontwikkeling Regio Noord)

Frits Hamann (Secretaris / Webmaster / Mac specialisme)

Bert van Dijk (Penningmeester / Webmaster / PR / Tiplijsten / iPhone & iPad specialisme)

Jos de Graaf (Algemeen adjunct / Ontwikkeling regio Zuid-oost)