featured macDe toegang tot meer Mac tips ontvang je automatisch als je lid wordt van HCC met HCC!apple.
Via apple.hcc.nl vind je steeds een aantrekkelijke actie om lid te worden.

Tussen de vele (nieuws)berichten waar jij als gebruiker niets mee kunt, zit zo nu en dan een bericht die je helpt om meer uit je Mac te halen. Wij zetten die graag voor je op een rijtje in een het ledengedeelte van onze website. 


Enkele eerdere tips

Om je alvast een idee te geven wat je kunt verwachten na je aanmelding.

itunes giftcardBesparen op Apps en muziek
Heel handig is dit overzicht met de winkels waar je nu iTunes tegoedkaarten met de meeste korting kunt kopen>>

Op je Mac is het inlezen gemakkelijk via de App Store op je Mac (3e keuze onder het ´ú┐ ) en de 3e keuze "Wissel in" bovenaan in het rechtermenu). Die kaarten kun je in de appstore app ook heel heel gemakkelijk inlezen met je iPhone of iPad camera onderaan de tab "Uitgelicht" via de link "Wissel in".

Bellen vanaf je Mac
Als je iPhone voorzien is van iOS 8 (en hoger) en verbonden is met hetzelfde Wifi netwerk en dezelfde iCloud account als je Mac met OS X Yosemite (en hoger), kun je telefoongesprekken aannemen op je Mac en bellen door het eenvoudig aanklikken van een telefoonnummer op een webpagina. Deze mogelijkheid kun je aan zetten door op je iPhone bij Instellingen/Facetime de schakelaar achter "Via mobiel netwerk iPhone" op groen te zetten. Om de doorschakeling naar je Mac en iPad weer uit te zetten volstaat het om deze instelling alleen op je iPhone terug te zetten.

Meer mac tips>>