Agenda

Ma. 31 mei Interactieve iPhone en iPad bijeenkomst
Maandag, 31 Mei 2021, 20:00 - 21:30

Op maandag 31 mei organiseert HCC!apple om 20.00 u. een interactieve iPhone en iPad bijeenkomst met daarin meerdere korte onderwerpen. We gaan dan uitgebreid in op de nieuwe iPad Pro en verwachten dan ook een live demo te kunnen geven. Ook gaan we in de Apple nieuwe AirTag product. Waarvoor is het handig om te gebruiker en hoe scoren ze in vergelijking met trackers van enkele andere merken. 

Het aantal deelnemers voor deze bijeenkomsten houden we bewust wat lager zodat er meer ruimte is om ook ervaringen met elkaar uit te wisselen en in te gaan op vragen. 

Meld je hieronder aan voor deze interactieve iPhone en iPad bijeenkomst. Je kunt alleen aanmelden als je lid bent van HCC!apple door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je ontvangt dan uiterlijk op 31 mei  via de mail een link om deel te nemen.

Om ruimte te geven aan leden die zelf iets willen delen houden we altijd enkele extra plaatsen achter de hand. Als je iets wil delen op een interactieve Apple bijeenkomst dan kun je dat met vermelding van het onderwerp aan ons doorgeven via https://apple.hcc.nl/contact