Houten - de Bibliotheek

Omschrijving Onderdoor 158
Houten
Utrecht
3995 DX
Nederland

 Welkom bij onze nieuwe lokatie naast NS Station Houten

Op deze nieuwe locatie in Houten in enkele bovenzalen van de bibliotheek van Houten op Onderdoor 158, 3995 DX Houten. Deze locatie ligt pal naast NS Station Houten en vlakbij het winkelcentrum "Het Rond". Parkeren kan o.a. n de parkeergarages van het winkelcentrum "Het Rond" en de parkeergarage van het "theater van de Slinger".

Met uitzondering van juli en augustus is er op elke 1e maandagavond van de maand een leuke en leerzame Apple bijeenkomst. Om de andere maand gaan we vanaf 20:00u. wat uitgebreider in op 1 Apple onderwerp. Als er geen Apple presentatie is, starten we om 20:00u. met een afwisselende interactieve Apple bijeenkomst. Hierin komen verschillende korte actuele onderwerpen langs en kun je ook zelf draadloos een interessante app aan de andere bezoekers laten zien. Omdat veel vaste bezoekers actief zijn met fotografie zullen we ook regelmatig aandacht geven aan digitale fotografie en/of fotobewerking. 

In het 2e deel van de avond is er altijd meer ruimte om je Apple vragen te stellen aan onze Mac, iPhone en iPad specialisten en kunnen we je ook persoonlijk helpen. Bezoekers die hun vraag al vanaf 19:30u. aangemeld hebben, zullen we dan bij voorrang helpen. Locatie: Onderdoor 158, 3995 DX Houten (Utrecht).

Ook in Amersfoort kunnen we je op de 3e maandagavond van de maand persoonlijk helpen. Meer info over deze en andere Apple bijeenkomsten vind je op hcc.nl/apple

Via deze tiplijst aanmeldpagina kun je gratis elke maand nieuwe iPhone en iPad tips ontvangen. Als lid van HCC met Apple ontvang je meer tips, ebooks en kun je in Houten vaak ook met korting beginner gidsen kopen over macOS en iOS.

Map Klik op de kaart om Google maps te bezoeken voor volledige route-informatie