HCC-Utrecht-Vleuten

Omschrijving Binnentuinlaan 6
Vleuten
Utrecht
3452 RN
Nederland

 

De locatie voor Vleuten is in het schoolgebouw van SBO "De Binnentuin" aan de Binnentuinlaan 6, 3452 RN in Vleuten. Hier beschikken we  over veel  ruimte. Deze locatie is te bereiken via buslijn 28, die rijdt tussen CS Utrecht en Station Vleuten. uitstappen bij halte Balije in de Meern.

Elke maand Apple bijeenkomsten in Utrecht

Met uitzondering van juli en augustus is er op elke 1e maandagavond van de maand een leuke en leerzame Apple bijeenkomst. Om de andere maand gaan we vanaf 20:00u. wat uitgebreider in op 1 Apple onderwerp. Als er geen Apple presentatie is, starten we om 20:00u. met een afwisselende interactieve Apple bijeenkomst. Hierin komen verschillende korte actuele onderwerpen langs en kun je ook zelf draadloos een interessante app aan de andere bezoekers laten zien. Omdat veel vaste bezoekers actief zijn met fotografie zullen we ook steeds aandacht geven aan digitale fotografie en/of fotobewerking. 

In het 2e deel van de avond is er altijd meer ruimte om je Apple vragen te stellen aan onze mac, iPhone en iPad specialisten en kunnen we je ook persoonlijk helpen. Bezoekers die hun vraag al vanaf 19:30u. aangemeld hebben, zullen we dan bij voorrang helpen. Locatie: Binnentuinlaan 6, 3452 RN in Vleuten ( gemeente Utrecht).

Ook in Amersfoort kunnen we je op de 3e maandagavond van de maand persoonlijk helpen. Meer info over deze en andere Apple bijeenkomsten vind je op hcc.nl/apple

Via apple.hcc.nl kun je gratis elke maand nieuwe iPhone en iPad tips ontvangen. Als lid van HCC met Apple ontvang je ook mac tips en al hun ebooks en kun je in Vleuten vaak ook met veel extra korting beginner gidsen kopen over macOS en iOS.

Google Map Klik op de kaart om Google maps te bezoeken voor volledige route-informatie