download iphone ipad tiplijst ebook

Er zijn zoveel apps en nieuwtjes over Apple dat je als gewone gebruiker al snel het spoor kwijt raakt. Wat zijn de beste apps en hoe kan ik meer uit mijn iPad, iPhone of Mac halen? Mis niet langer de beste apps tips en kortingen! Al bijna 7000 iPhone- en iPad gebruikers ontvangen elke maand deze iPhone en iPad tiplijst!

Aanmelding HCC!apple nieuwsbrief met gratis tiplijst en ebook>>.

Extra tips via Facebook
Reageer op onze Facebookpagina en klik bovenaan op “Vind ik leuk” om (vaker) leuke en nuttige berichten van ons te zien bij je Facebook berichten.

komende hccapple activiteitenKom gezellig eens langs 

  • Op dit moment zijn er regelmatig Apple bijeenkomsten in Houten, Amsterdam/Amstelveen, Amersfoort, Den Bosch, Tilburg, Urmond, Alkmaar, Capelle a.d. IJssel en Apeldoorn. Op elke bijeenkomst kun je je Apple vragen stellen, wisselen we leuke tips met elkaar uit of is er een presentatie waar je veel van op kunt steken. Waar en wanneer deze bijeenkomsten gehouden worden, lees je op deze site via de menukeuze “Locaties” en de verkorte Agenda. Meer informatie over enkele uitgelichte bijeenkomsten tref je aan via hcc.nl/apple met daarin een handig overzicht met Apple bijeenkomsten>>

 

Heb je interesse om iets creatiefs met je iPad te doen?
binnen HCC!apple besteden we regelmatig aandacht aan enkele creatieve topapps als het uiterst populaire Procreate voor digitaal tekenen en schilderen, Affinity Photo die het meest in de buurt komt van Adobe Photoshop maar waarvoor je niet elke maand opnieuw hoeft te betalen en Lumafusion waarmee je de meest uitgebreide mogelijkheden hebt om je filmpjes op een iPhone of iPad te monteren tot echte meesterwerken.  


Wil je eerst meer informatie ontvangen of ben je geinteresseerd in de andere creatieve topapps voor je iPad vul dan het reactieformulier in via onderstaande afbeelding. 

Schermafbeelding 2017 07 21 om 02.51.52

 

HCC lid zijn is juist heel voordeligLid worden van HCC is eigenlijk heel goedkoop

Bij de Mediamarkt betaal je voor hun “Altijd aan” support per smartphone, tablet of computer minimaal € 49,00 per jaar. Bij HCC wordt je voor slechts € 39,83 per jaar (nieuw tarief voor 2019) geholpen met vragen over al je tablets, smartphones en computers. Dat kan op veel meer plaatsen en je kunt ook vragen stellen over alles wat je met je Tablet, smartphone en computer kunt doen. Als HCC lid kun je gratis de HCC bijeenkomsten bezoeken en ook gemakkelijk vanuit je huis al je computervragen stellen.

Als lid ontvang je daarnaast bovendien elk jaar 6x het grootste computertijdschrift van Nederland PC-Active (winkelprijs 6 nrs € 29,94) en kun je bij het lid worden als welkomstgeschenk kiezen voor de "iPad voor beginners" gids (winkelprijs € 12,95). Als je lid wordt op onze bijeenkomsten kun je ook een macOS special kiezen als gratis welkomstgeschenk.

De support krijg je er in het eerste jaar dus als je het ze bekijkt helemaal gratis bij. Of als support belangrijk voor jou is dan krijg je bij HCC voor minder geld support voor al je computers en 6 x PC active en het welkomstgeschenk er gratis bij.

Zo’n voordeel laat je toch niet lopen! 

Ik word lid van HCC met HCC!apple als 1e gratis interessegroep*

* LET OP: Alleen als je kiest voor HCC!apple ontvang je gratis al onze extra tips en specials.


Ik ben al lid van HCC
Als je al lid bent van HCC kun je via mijn.hcc.nlApple eenvoudig toevoegen aan je HCC lidmaatschap en zo voortaan ook al hun extra Apple tips en specials ontvangen zoals de Google Foto's gids en het ebook met meer dan 100 iPhone en iPad tips.

Als 1e interessegroep betaal je niets extra voor HCC!apple
(er staat dan alleen een 3 lettercode van je regio op je HCC pas).

Als extra interessegroep kost HCC!apple slechts 2,54 euro per jaar.

Als je nog nooit hebt ingelogd op hcc.nl  of mijn.hcc.nl  kunt je zo een account aanmaken. Vul op mijn.hcc.nl  bij “gebruikersnaam” je “lidnummer” in en als (tijdelijk) “wachtwoord” je “HCC-code”. Die HCC-code vind je op de brief die je bij je ledenpas hebt gekregen. Als je die HCC-code niet meer hebt, kun je telefonisch contact opnemen met de HCC ledenadministratie via 0855-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur). Dan wordt deze je per post toegezonden.


Weet je het zelf gekozen wachtwoord niet meer?

Klik dan op “wachtwoord vergeten”. Vul je gebruikersnaam in en klik op “maak nieuw wachtwoord aan”. Je krijgt dan een e-mail op het bij HCC doorgegeven mailadres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als dat e-mailadres niet meer in gebruik is, neem dan contact op met de ledenadministratie via 085-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur) Als extra mogelijkheid kun je ook Apple (of een andere interessegroep) toevoegen aan je HCC lidmaatschap zonder inloggen via https://hcc.nl/ig-aanmelding. Deze laatste (handmatige) mogelijkheid duurt het alleen wel iets langer voordat je aanmelding verwerkt is.


 

Wie zijn wij?

De kern werkgroep van HCC!apple bestaat uit:

Kor Konstapel (Voorzitter / Ontwikkeling Regio Noord)

Frits Hamann (Secretaris / Webmaster / Mac specialisme)

Bert van Dijk (Penningmeester / Webmaster / PR / Webredactie / Tiplijsten / iPad specialisme)