ipad kleuren kl
Elke maand nieuwe iPhone en iPad tips?
Aanmelding HCC!apple nieuwsbrief met iPhone en iPad tiplijst en je ontvangt binnenkort ook ons gratis ebook>>

Duizenden iPad gebruikers gingen je al voor. Tussen de vele (nieuws)berichten waar jij als gebruiker niets mee kunt, zit zo nu en dan een bericht die je helpt om meer uit je iPad te halen. Wij zetten die graag voor je op een rijtje in een korte overzichtelijke maandelijkse tiplijst waarmee je veel tijd en geld kunt besparen.
Mis niet langer de beste apps, tips en kortingen!

Meer Apple en Mac tips ontvang je als je lid wordt van de Apple Interessegroep.
Via apple.hcc.nl vind je steeds een aantrekkelijke actie om lid te worden.
Enkele tips uit eerdere tiplijsten

Om je alvast een idee te geven wat je kunt verwachten na je aanmelding.

itunes giftcardBesparen op Apps en muziek
Heel handig is dit overzicht met de winkels waar je nu iTunes tegoedkaarten met de meeste korting kunt kopen>>

Die kaarten kun je in de appstore app heel gemakkelijk inlezen met je iPhone of iPad camera onderaan de tab "Uitgelicht" via de link "Wissel in".

Ook op je Mac is het inlezen gemakkelijk via de App Store op je Mac (3e keuze onder het ´ú┐ ) en de 3e keuze "Wissel in" bovenaan in het rechtermenu).

Apps gratis of veel goedkoper aanschaffen
De slimste app bespaar app is "Appzapp HD Pro". In die app zie je via zoeken in het menu snel of een app goed en goedkoop is. Goede apps kun je herkennen aan een groene duim omhoog met een hoog getal erbij wat veel hoger is dan het tweede getal. Dat tweede getal zijn de mensen die de app niet goed vinden. Of een app al eens goedkoper was zie je onderaan bij elke app. Als een iPad, iPhone of Mac app goedkoper is geweest is het slim om via het varkentje een prijsalarm of price alert in te stellen. Dan krijg je na registratie een mailtje als die app goedkoper of gratis wordt aangeboden.

Meer iPad tips uit eerdere tiplijsten>>