Hoe maak je fantastische tekeningen op je iPad?

procreate demo kleinBekijk hoe levensecht je kunt tekenen en schilderen op de iPad
Onderaan deze pagina kun je in een kort filmpje van 2,5 minuut zien hoe levensecht je op de ipad kunt tekenen en schilderen op de iPad. Ook met je vingers kun je met elke iPad en de juiste apps al heel mooie kunstwerkjes maken zonder geklieder en materiaalkosten. Procreate is het meest gebruikte teken- en schilderprogramma op de iPad.

Maar hoe doe je dat nou precies? Veel informatie over Procreate en onze tablet teken- en schilder wedstrijd vind je in ons online informatiepakket over tekenen en schilderen>>

 


afb5 inloop hccpple utrecht

Workshop tekenen en schilderen op iPad met Procreate

Bij voldoende aanmeldingen zijn er dit jaar naast Utrecht ook mogelijkheden in Amsterdam en Zuid Holland om deel te nemen aan een creatieve workshop tekenen en schilderen met Procreate.

Ook is aanmelding mogeilijk voor geavanceerde fotobewerking op iPad met Affinity Photo en voor videomontage met Lumafusion. Deelname aan de workshops is gratis voor leden van HCC en Apple of wie dat op die avond wordt.

Aanmeldingsformulier Creatieve iPad workshops>>

 

Procreate, het beste teken- en schilder app voor de iPad
Procreate is veruit het beste tekenprogramma voor op de iPad met zoveel mogelijkheden dat het ongelooflijk is dat deze app maar 6,99 euro kost. Bekijk onderaan dit bericht maar eens het filmpje van 2,5 minuten welke fantastische resultaten mogelijk zijn met ProcreateElke maand nieuwe iPhone en ipad tips?
Meld je aan voor onze iPhone & iPad tiplijst en ontvang direct een gratis ebook

 

 

 

Geschreven door : hcc!apple