watchOS 3 gaat van Apple Watch groot succes maken

applewatch2De Apple Watch is de meest verkochte smartwatch en heeft ook veruit de meeste mogelijkheden. De reacties van gebruikers en reviewers op de Apple Watch zijn echter heel erg wisselend. Apple komt daarom nog deze herfst uit met watchOS 3 die de bediening veel gemakkelijker gaat maken en je favoriete apps heel snel laat opstarten met steeds de nieuwste informatie. De bediening wordt zo stevig verbeterd dat je niet vreemd moet opkijken als Apple straks ergens in oktober ook op de proppen komt met een rijker uitgeruste en snellere Apple Watch 2.

De Apple Watch is nu al handig bij het snel raadplegen van al mijn afspraken en het onopvallend ontvangen van belangrijke signalen. De smartwatch stimuleert mij ook om meer te bewegen en draagt zo bij aan mijn gezondheid. Erg handig is dat ik straks met watchOS 3 met de Apple Watch ook automatisch kan gaan inloggen op mijn Mac. En je kunt met je Apple Watch ook steeds meer voor homekit aangepast apparaten in huis gaan bedienen.

Ontdek nu zelf in een zeer duidelijk Engelstalige filmpje van ca. 3 minuten waarom de Apple Watch met watchOS 3 voor eind 2016 heel veel populairder zal gaan worden.  Zo gemakkelijk en snel gaat je Apple Watch straks werken in watchOS 3 

Ontdek watch OS 3 in 3 minuten

 

Elke maand nieuwe iPhone en ipad tips?
Meld je aan voor onze iPhone & iPad tiplijst en ontvang direct een gratis ebook

Geschreven door : hcc!apple