TIP 1 Lees gratis 24 nummers van iCreate en honderden andere tijdschriften

gratis 24 iCreate nummers lezen kleinJe kunt honderden nummers van 156 verschillende tijdschriften en heel veel boeken 1 maand lang gratis lezen in een browser of in een app op je iPhone, Pad of een Android tablet. Met name op een iPad leest dit in de praktijk erg prettig. Net zoals je bij Netflix onbeperkt kunt kijken naar films en series kun je na de gratis kennismakingsmaand voor een vast bedrag bij Bliyoo van Bruna onbeperkt tijdschriften en boeken lezen. Wat veel mensen niet weten dat je in die kennismakingsmaand ook veel oude nummers van je favoriete bladen kunt lezen. Scroll bijv. eens omhoog bij iCreate en je kunt in totaal 24 iCreate tijdschrijften doorlezen!

Dus grijp je kans en geniet de komende weken gratis van een groot aantal tijdschriften over computers, fotografie, koken, wonen, reizen, gezondheid, auto, sport en tuinieren.

Een nieuwe handige functie is dat je rechtsonder bij je favoriete bladen kunt kiezen voor een melding als het nieuwste nummer uit is gekomen. 


bliyoo aanbod klein

Na de gratis kennismakingsmaand wordt er per maand 9,95 euro van je rekening afgeschreven als je alleen kiest voor tijdschriften of 14,95 euro bij een account met Tijdschriften en boeken. Voor diezelfde 14,95 euro kun je met het Bliyoo Familie abonnement ook met 3 extra personen al die tijdschriften lezen zodat je per maand per persoon nog maar 3,74 euro betaalt! Je kunt elke maand opzeggen. Als je al opzegt in de gratis kennismakingsmaand ben je niet meer kwijt dan 1 eurocent die gebruikt wordt bij de registratie van je Bliyoo account.
Begin hier je kennismaking met Bliyoo en start met 1 maand gratis lezen


Elke maand nieuwe iPhone en ipad tips?

Meld je aan voor onze iPhone & iPad tiplijst en ontvang direct een gratis ebook

Geschreven door : hcc!apple