Actie banner

Nieuw voor iPhone: Microsoft CoPilot app met gratis GPT4 chatbot en Dall-E3

Deel dit artikel

,

Afbeelding gemaakt op iPhone met Microsoft CoPilot app

Na een versie voor Android gebruikers is sinds 30 december de Microsoft Copilot AI chatbot nu ook als app beschikbaar voor iPhone en iPad gebruikers. Handig voor vragen beantwoorden, afbeeldingen maken (zoals deze afbeelding voor een kabouterpad) en het op laten stellen van teksten. Fijn is dat je de iPad app ook kunt gebruiken op een Mac die voorzien is van Apple’s eigen M processor.


In Windows 11 start je deze basisversie van CoPilot via een pictogram in de taakbalk of het gelijktijdig indrukken van de Windows toets +C en kan daar ook helpen bij het aanpassen van je instellingen. Met een Microsoft 365 account werkt CoPilot met feedback en suggesties ook binnen Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Teams. Voor zakelijke gebruikers is er een Microsoft 365 CoPilot versie en een GitHub CoPilot versie die ontwikkelaars helpt bij het schrijven van code.

IMG 0782Met de CoPilot app heb je gratis toegang tot de nieuwste GPT 4.0 versie van OpenAI met een veel groter taalmodel voor nog betere antwoorden op je vragen, het zoeken van afbeeldingen en het maken van betere samenvattingen van lange teksten. Wie ChatGPT gratis gebruikt moet het nog doen met de oudere GPT 3.5 versie. Ook kun je door de integratie met de afbeeldingen generator DALL-E3 kinderlijk eenvoudig met een Nederlandse of Engelse beschrijving verbluffend mooie plaatjes laten maken. Beperkingen zijn dat het niet mogelijk is om plaatjes met beroemdheden te maken of plaatjes van geweld. Na elke beschrijving verschijnen er vier afbeeldingen met een resolutie van 1024 x 1024 pixels die je kunt bewaren als foto (zie bovenstaande afbeelding). Voor die functie moet je echter wel beschikken over een Microsoft account. Met een oud live mail adres kon ik gelukkig inloggen en heb zo in korte tijd voor een kabouterpad helemaal gratis schitterende afbeeldingen laten maken (zie de afbeeldingen bij dit artikel).  

Downloadlink Microsoft Copilot app iPhone & iPad
TIP: De iPad app kun je ook installeren op mac’s met een M processor.

 

IMG 0752TIP: Als je deze zomer het kabouterpad in Tuil bezoekt (neem op A2 afslag Waardenburg/Haaften) kun je alle afbeeldingen zien. Een leuk uitje deze zomer om gratis op stap te gaan met kleine kinderen. Check vooraf even op kabouterpadtuil.nl (komt binnenkort live) of het kabouterpad al geopend is en je ziet dan meteen ook informatie over enkele aansluitende wandelmogelijkheden.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!apple

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden