Tot 14 dagen geld terug van een iTunes aankoop

iTunes aankopenAls je niet tevreden bent over een gekochte app, ebook of film in iTunes kan op de volgende 2 manieren eenvoudig het aankoopbedrag terug krijgen:

1) Via de link “Meld een probleem” die bij elke aankoop staat in het e-mail ontvangstbewijs/factuur, kun je daardoor (als je niet tevreden bent) nu binnen 14 dagen met 100% zekerheid het aankoopbedrag terug krijgen van een app, ebook of film.

2) Ook kun je via de website https://reportaproblem.apple.com/ achter een betaalde aankoop kiezen voor “Ik wil deze aankoop annuleren”.  Bij een test met een app waar ik niet tevreden over was, ontving ik zo direct een bevestiging van de terugbetaling.

Wie nu opeens het geld van alle uitgespeelde spellen, gelezen ebooks en bekeken films gaat terugvragen, zal zo is al gebleken na enige tijd van deze geld terug service uitgezonderd worden. Advies is dus om er gepast gebruik van te maken. Een aangekochte app of ebook blijft overigens gewoon op je toestel staan, maar kan niet meer geupdate worden of vanuit een iCloud backup teruggezet worden.


Elke maand nieuwe iPhone en ipad tips?
Meld je aan voor onze iPhone & iPad tiplijst en ontvang direct een gratis ebook

Geschreven door : hcc!apple