De 3 beste tips van 2015

 

Toptip 1
Met Google Foto lui genieten van je opnames

Het is natuurlijk wel een beetje vreemd om als Apple club een app van Google op de eerste plek te zetten. Maar we kunnen er niet omheen dat deze app van Google een topper is voor iedereen die veel foto's en filmpjes maakt. Het is de enige app waar je onbeperkt foto 's tot 16 megapixel en HD filmpjes veilig online kunt opslaan. Je wint veel ruimte op je iPhone of iPad doordat je foto's en filmpjes na het backuppen automatisch verwijderd kunnen worden. Geen handmatig gedoe en nooit meer risico dat je opnames kwijt raakt door diefstal, defecte harddisk of brand.

Onovertroffen is ook het zoeken van Google in jouw foto's omdat Google veel onderwerpen en locaties herkent. Het bekijken van al je foto's werkt kan in elke browser maar veel prettiger is om ze op je iPhone, iPad of Android toestel te bekijken. Ook erg leuk is dat Google Foto uit 5 foto's een bewegende animatie kan maken en korte fragmenten uit filmpjes automatisch achter elkaar zet en voorziet van een mooi muziekje. Standaard kan alleen jij je foto's bekijken, maar een album delen met anderen met de mogelijkheid dat andere foto's toevoegen is ook heel gemakkelijk. Enkele maanden na onze lovende vergelijking tussen Google Foto en Apple foto heeft Android Magazine Google Foto zelfs uitgeroepen tot beste foto app ooit.

Google Foto presentaties
Op maandagavond 18 januari geeft HCC!apple in Amersfoort een presentatie over Google Foto. Aanvang 20.00 u. , Schuilenburgerweg 2, 3816 TB Amersfoort.
Tijdens deze bijeenkomst krijg je als HCC lid meer dan 40% korting op de aanschaf van het grote iPad & iPhone iOS 9 boek t.w.v. 12,95 euro. Wie nog geen lid is kan deze iOS 9 gids kiezen als welkomstgeschenk.

Op maandagavond 8 februari geeft HCC!apple nogmaals een Google Foto presentatie in Eindhoven bij ACE in Wijkcentrum 't Slot aanvang 20.00 u. Kastelenplein 167, 5653LX, EindhovenToptip 2
Enlight volgens Apple beste iPhone app 2015

Deze nieuwe app scoorde de eerste plaats in onze top 3 van betaalde fotobewerkings apps. Ook Apple riep enkele weken later Enlight uit tot beste iPhone app van 2015. Die prijs uitreiken aan concurrent Google voor Google Foto was uiteraard een brug te ver voor Apple. Mijn foto's bewerk ik vooral op de iPad om het grotere scherm en omdat de bediening van iOS apps veel eenvoudiger is dan de meeste desktop apps. Daarnaast zijn ze ook nog eens veel goedkoper. De 3 beste foto bewerkings-apps zijn al te koop tussen de 3 en 5 euro en dan kun je ze zowel op je iPhone als iPad gebruiken. Alleen van nummer 3 Pixelmator is er ook een Mac versie te koop voor 29,99 euro. Via deze blog lees en zie je meer over de top 3 betaalde (en gratis) foto bewerkings apps.  Met name de filmpjes van nummer 2 Handy Foto zijn een aanrader om te bekijken! Bekijk wat je met de beste 3 betaalde foto apps kunt doen.Toptip 3
Lees 1 maand gratis heel veel tijdschriften

Netflix om voor een vast bedrag per maand heel veel films en series te bekijken is een topper. De Bliyoo app van Bruna kun je hiermee zeker vergelijken. Voor nog geen tientje per maand lees je onbeperkt meer dan 150 tijdschriften in een browser of via een app op een smartphone of tablet. Met name op de iPad leest dat erg prettig. Ook heel leuk voor Apple gebruikers is dat je in de gratis kennismakingsmaand in totaal 24 nummers van iCreate kunt lezen!

Dus grijp je kans en geniet 1 maand lang gratis van een groot aantal tijdschriften over computers, fotografie, koken, wonen, reizen, gezondheid, auto, sport en tuinieren. Je kunt elke maand opzeggen. Als je al opzegt in de gratis kennismakingsmaand ben je niet meer kwijt dan 1 eurocent die gebruikt wordt bij de registratie van je Bliyoo account.
Zo start je met 1 maand gratis tijdschriften lezen


Meer info over deze 3 toptips vind je ook via de Facebook pagina van HCC apple of door steeds onderaan deze pagina op volgende te klikken.Elke maand nieuwe iPhone en ipad tips?
Meld je aan voor onze iPhone & iPad tiplijst en ontvang direct een gratis ebook

Geschreven door : hcc!apple