gratis tiplijst en ebook uitsnede

Je kunt je op deze pagina snel aanmelden met alleen je (voor)naam en emailadres. Na het aanklikken van de link in de 1e e-mail ontvang je snel een 2e e-mail met het iPhone & iPad Tips ebook.

Aanmelden Tiplijsten>>

  • Wil je meer Apple bijeenkomsten in Noord Brabant?
    Vul dan aub onderstaande enquĂȘte in zodat we na kunnen gaan waar we in Noord Brabant blijvend Apple bijeenkomsten kunnen gaan houden.Waar de meeste belangstelling is en er ook enkele vrijwilligers zijn die het leuk vinden om hun kennis te delen, zullen we samen met de lokale HCC afdelingen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.
  • Waar wil jij graag Apple bijeenkomsten bezoeken in Noord Brabant?

 

 

Interesse in een creatieve iPad workshop?
HCC!apple start in midden Nederland met een Apple Fotobewerking workshop met de nieuwe Affinity Photo app op de iPad. Bij voldoende belangstelling komen er ook mogelijkheden voor andere creatieve apps zoals Procreate en LumaFusion. Deelname aan deze workshops is gratis voor leden van HCC met Apple of wie dat op die avond wordt.

Omdat je Affinity Photo ook kunt gebruiken op een mac en een Windows Computer zijn de Affinity Photo workshops voor heel veel foto liefhebbers interessant.
Ja ik heb belangstelling voor een creatieve iPad workshop

 

affinity photo workshop