60739A41 18F3 4579 BDE5 DE27977CDB4F

Om de komst van iPadOS te vieren heeft HCC!apple een grote iPad-winactie opgezet. Het leuke aan deze iPad-winactie is dat iedereen* tot en met 15 oktober kan meedoen om een iPad Air 3 te winnen met een Adonit Note Pencil en een handige opberghoes.

De iPad Air 3 is de beste iPad voor de meeste gebruikers. De Adonit Note is de mooiste en goedkoopste pencil die je met 1 druk op de knop snel met elke nieuwe iPad koppelt. Zie ook onze review van de Adonit Note Pencil.

In onze nieuwste iPhone en iPad tiplijst zie je waar er presentaties zijn over iPadOS en waar je deze voordelige pencil zelf kunt vergelijken met de Logitech Crayon en Apple Pencils 1 en 2. 

Zo doe je mee aan de iPad-winactie
Als je al lid bent van HCC doe je gemakkelijk mee via https://hcc.nl/ig-aanmelding. Zodra je je daar vanaf € 2,54 per jaar inschrijft voor HCC!apple of een andere interessegroep (als je al lid was van HCC!apple) doe je automatisch ook mee aan de iPad-winactie. Als eerste interessegroep is HCC!apple gratis. 


* LET OP: Als je al lid bent van HCC!apple en een andere interessegroep doe je alleen mee aan de iPad-winactie als je tussen 15 augustus en 16 oktober 2019 een extra interessegroep toevoegt aan je HCC lidmaatschap. Werknemers, kader- en kernleden van HCC zijn uitgesloten van deze iPad-winactie.

Ben je nog geen lid van HCC?
Via https://www.hcc.nl/lid-worden kun je voor € 39,83 direct lid worden van HCC met HCC!apple en voor een paar euro’s een extra interessegroep uitkiezen om mee te doen met de iPad-winactie. Als je je aanmeldt voor 16 oktober doe je automatisch mee aan de iPad-winactie.

TIP: Minder ervaren gebruikers kiezen vaak voor de Seniorenacademie waar je 4x per jaar een leuk magazine ontvangt met veel bruikbare beginnerstips. Andere veelgekozen interessegroepen zijn bijvoorbeeld Foto-video, Drones, Genealogie, Windows, programmeren en Modelbaanautomatisering. Er zijn maar liefst 25 interessegroepen waar je uit kunt kiezen. 

Nog meer redenen om lid te worden
Naast een welkomstgeschenk ontvang je 6x per jaar PC Active, het grootste computerblad van de Benelux. Vanaf medio september kun je ook de iOS 13 en iPadOS editie van het grote iPhone en iPad boek als welkomstgeschenk kiezen. Als lid kun je gratis alle HCC bijeenkomsten bezoeken en ook gemakkelijk vanuit je huis al je computervragen stellen. Leden van HCC!apple ontvangen elke maand nieuwe tips en kunnen regelmatig nieuwe leden-specials lezen via de menukeuze "Downloads".


download iphone ipad tiplijst ebookMis niet langer de beste tips en kortingen
Er zijn zoveel apps en nieuwtjes over Apple dat je als gewone gebruiker al snel het spoor kwijt raakt. Wat zijn de beste apps en hoe kan ik meer uit mijn iPad of iPhone halen? Al bijna 7000 iPhone- en iPad gebruikers ontvangen elke maand een nieuwe iPhone en iPad tiplijst! Eerst vrijblijvend met ons kennismaken kan ook via Aanmelding HCC!apple nieuwsbrief met gratis tiplijst en ebook>>.

Tip voor extra tips
Reageer op onze Facebookpagina en klik bovenaan op “Vind ik leuk” om (vaker) leuke en nuttige berichten van ons te zien bij je Facebook berichten.

komende hccapple activiteitenKom gezellig eens langs 
Op dit moment zijn er regelmatig Apple bijeenkomsten in Houten, Amsterdam/Amstelveen, Amersfoort, Den Bosch, Gorinchem, Steenwijk, Tilburg, Urmond, Alkmaar en Apeldoorn. Op elke bijeenkomst kun je je Apple vragen stellen, wisselen we leuke tips met elkaar uit of is er een presentatie waar je veel van op kunt steken. Waar en wanneer deze bijeenkomsten gehouden worden, lees je op deze site via de menukeuze “Locaties” en de verkorte Agenda. Meer informatie over enkele uitgelichte bijeenkomsten tref je aan via hcc.nl/apple met daarin een handig overzicht met Apple bijeenkomsten>>

 

Heb je interesse om iets creatiefs met je iPad te doen?
Binnen HCC!apple besteden we regelmatig aandacht aan enkele creatieve topapps als het uiterst populaire Procreate voor digitaal tekenen en schilderen, Affinity Photo die het meest in de buurt komt van Adobe Photoshop maar waarvoor je niet elke maand opnieuw hoeft te betalen en Lumafusion waarmee je de meest uitgebreide mogelijkheden hebt om je filmpjes op een iPhone of iPad te monteren tot echte meesterwerken.  

Vanaf vandaag oktober 2019 organiseert HCC!apple een cursus digitaal tekenen en schilderen met Procreate. Wil je hierover meer informatie ontvangen of ben je geinteresseerd in de andere creatieve topapps voor je iPad vul dan het reactieformulier in via onderstaande afbeelding. 

Schermafbeelding 2017 07 21 om 02.51.52

 
Zo kun je als HCC lid inloggen
Als je nog nooit hebt ingelogd op hcc.nl  of mijn.hcc.nl  kunt je zo een account aanmaken. Vul op mijn.hcc.nl  bij “gebruikersnaam” je “lidnummer” in en als (tijdelijk) “wachtwoord” je “HCC-code”. Die HCC-code vind je op de brief die je bij je ledenpas hebt gekregen. Als je die HCC-code niet meer hebt, kun je telefonisch contact opnemen met de HCC ledenadministratie via 0855-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur). Dan wordt deze je per post toegezonden.

Weet je het zelf gekozen wachtwoord niet meer?
Klik dan op “wachtwoord vergeten”. Vul je gebruikersnaam in en klik op “maak nieuw wachtwoord aan”. Je krijgt dan een e-mail op het bij HCC doorgegeven mailadres, met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als dat e-mailadres niet meer in gebruik is, neem dan contact op met de ledenadministratie via 085-0130 124 (op werkdagen bereikbaar van 13.00-17.00 uur) Als extra mogelijkheid kun je ook Apple (of een andere interessegroep) toevoegen aan je HCC lidmaatschap zonder inloggen via https://hcc.nl/ig-aanmelding. Deze laatste (handmatige) mogelijkheid duurt het alleen wel iets langer voordat je aanmelding verwerkt is.

 

Wie zijn wij?

De kern werkgroep van HCC!apple bestaat uit:

Kor Konstapel (Voorzitter / Ontwikkeling Regio Noord)

Frits Hamann (Secretaris / Webmaster / Mac specialisme)

Bert van Dijk (Penningmeester / Webmaster / PR / Tiplijsten / iPhone & iPad specialisme)

Joost de Graaf (Algemeen adjunct / Ontwikkeling regio Zuid-oost)